Geef een informele twist aan jullie zakelijke meetings!

Heb jij ook genoeg van saaie vergaderingen? Geef dan vanaf nu een informele twist aan jullie zakelijke meetings! Hoe leuk zou het zijn om de agendapunten door te nemen in huiskamer setting of vanaf een prachtig dakterras?

Vergaderen in een verrassende omgeving

Je ziet het steeds vaker voorbij komen; vergaderen op een unieke locatie. Een locatie die afwijkt van de omgeving waarin jullie normaliter werkzaam zijn. Wat blijkt namelijk? Zodra je op een nieuwe locatie een bijeenkomst organiseert, zet dit aan tot anders denken, ontstaan er nieuwe oplossingen en verbetert het de communicatie.

Effectiviteit en productievere mensen

hotel landduin blog02Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van mensen. De meest innovatieve ideeën komen tot stand op inspirerende plekken. Denk hierbij aan een locatie in de buitenlucht. Maar ook een huiselijke sfeer kan bijdragen aan een andere mindset. Eigenlijk rest er dus alleen nog maar de vraag; Welke locatie kies jij voor je volgende vergadering, training of meeting?

Belevenisvol logeren bij Hofstede Landduin

Hofstede Landduin heeft diverse inspirerende vergaderlocaties voor kleine teams en grote groepen. Daarnaast hebben we ruime keus in overnachtingsmogelijkheden op dezelfde unieke locatie. Perfect dus voor je teambuildingsuitje of trainingsweek!
Met je complete team verblijf je in een van onze moderne locaties op het Brabantse platteland. Elke accommodatie heeft een eigen woonkamer, keuken en terras om informeel samen te werken. Een plek waar je goed kunt werken en waar je het echte buitengevoel ervaart!

Maar wat is er nu precies allemaal mogelijk?

Bij Hofstede Landduin is er op het gebied van overnachten en vergaderen keuze uit:

  • De Schouwberg (26 kamers & 26 badkamers)
  • De Hofstee (20 slaapkamers & 20 badkamers)
  • ’t Voorhuys (14 slaapkamers & 14 badkamers)
  • Het Buitenhuys (10 slaapkamers & 10 badkamers)
  • ’t Aghterhuys (6 slaapkamers & 6 badkamers)

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om te vergaderen zonder overnachting. Daarnaast staan wij open voor het uitbreiden van onze locaties door diverse opties met elkaar te combineren. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden.
Wat je ook wilt weten:

  • Beamer, flipovers, pennen en stiften zijn allemaal inbegrepen in de prijs
  • De trainer mag eerder komen om eventuele voorbereidingen te treffen 
  • Catering kunnen wij voor je regelen, maar dit mag je ook zelf verzorgen 
  • Je kunt vooraf een ‘optie’ plaatsen, dan houden we het 5 dagen voor je gereserveerd!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een maatwerk advies of kom eens langs voor een rondleiding. Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en +31 (0)6-22106950.