Welkom in de Brabantse Kempen

Gelegen ten zuiden van Eindhoven, op de grens van Nederland en België ligt een gebied wat voor 30% bestaat uit bos en ander natuurgebied. Zo vind je landgoederen met weidse heidevelden, stuifduin, prachtige vergezichten, mastbossen en haast ongerepte watergebieden met unieke watervogels.

Belgische speciaalbieren, abdijen en Vlaamse frieten

Ons bourgondisch stukje Brabant heet De Kempen en ligt op de grens met België. Ideaal om eens de grens over te steken voor een Belgisch speciaalbiertje en Vlaamse frieten. Vergeet ook niet onze Brabantse worstenbroodjes, uitsmijters en Kempisch likeurtje. 

Landduin omgeving (19)

Restaurants en terrassen in de Kempen

Actief in de Kempen

Workshops

Op locatie 

 

Wandelingen, picknicken & terras 

Wandelroute De Pals (Hondenlos) 2km & Heidewandeling 6,2km
Kleur: Groen & Rood
Startpunt: De Pals, Bladel
Extra: Het startpunt is op ca. 1,5 km van Hofstede Landduin gelegen
Tip! Er is een weide met picknicktafels

Wandelroute Cartierheide 7km
Kleur: Paars
Startpunt: Parkeerplaats Postelseweg, Eersel 
Extra: Dit is een van de mooiste routes van de omgeving
Tip! Combineer een wandeling met een bezoek aan www.dekeizereersel.nl

Wandelroute Hapert (direct vanaf Het Buitenhuys) 5km
https://www.visitreuseldemierden.nl/nl/te-doen/routes/384765161/ommetje-hapert-5-km

Landduin omgeving (24)

Landal ’t Vennenbos

Op loop- en fietsafstand van Hofstede Landduin ligt Landal ‘t Vennenbos. Dit park is dé plek voor kinderen met o.a. een Subtropisch Waterparadijs, bowlingbanen, indoorspeelparadijs, midgetgolfbanen, speeltuinen, kinderboerderij, trekvlot, waterfietsen en een heuse doolhof met uitkijktoren. Dit park is voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie en het reserveren van zwemkaartjes kunt u contact opnemen met de receptie van Landal ’t Vennenbos.

Stedentrip

Eindhoven ligt op 15 minuten rijden met de auto en is echt de moeite voor een bezoek waard. Het creatief en cultureel hart van Eindhoven Strijp-S en de bruisende binnenstad staan bol van leuke musea, winkels, horeca en attracties om te bezoeken. Daarnaast zijn ook Antwerpen, 's Hertogenbosch, Tilburg en Maastricht goed bereikbaar vanaf Hapert.