Groepsaccommodaties

Hofstede Landduin is een toplocatie voor een weekend weg met familie en vrienden. De groepsaccommodaties zijn de ideale plek voor een familieweekend of groepsuitje. Voor kleine en grote groepen vanaf 12 tot 75 personen is er een passende accommodatie beschikbaar. De luxe groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien, stijlvol ingericht en bieden de perfecte locatie voor een gezellig weekend.

8,8
Op basis van 166 verschillende beoordelingen en reviews

't Aghterhuys 1 & 2 

Landhuis speciaal bestaande uit 6 boerderijlodges (elk 2 slaapruimtes) met 6 badkamers. Ideaal voor gezinnen. Elk gezin geniet van een eigen boerderijlodge. 

't Voorhuys

Landhuis de Luxe met 14 slaapkamers en 14 badkamers met een eigen douche, toilet en wastafel. 

Het Buitenhuys

Kom genieten in dit moderne landhuis met 10 slaapkamers en 10 badkamers. Speel een potje volleybal, drink een lekker glas wijn op het terras en geniet van de grazende koeien in de achtertuin. De kinderen die leven zich uit op de trampoline of op het sportveld. Direct bij het huis ligt een jong bos waar je heerlijk kunt wandelen over paden en langs water. Deze locatie huur je exclusief voor jouw groep! 

De Hofstee

Deze locatie is een combinatie van 't Voorhuys en 't Aghterhuys 1. Hierdoor heb je de beschikking over totaal 20 slaapkamers en 20 badkamers. 14 slaapkamers en 6 boerderijlodges om precies te zijn. De ideale locatie wanneer je behoefte hebt aan lekker veel slaapkamers.

De Schouwberg

Landhuis XXL met 26 kamers en 26 badkamers. Helemaal exclusief voor jouw groep!