Het Buitenhuys

Splinternieuw, super de luxe, landelijke groepsaccommodatie gelegen in Hapert, Noord Brabant op een toplocatie nabij een natuurbos. De groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers met eigen sanitair en is geschikt voor groepen van 20 tot 35 personen.

 

artikel buitenhuys 350 x 240 1

Slaapkamers

Het Buitenhuys heeft 8 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 slaapkamers op de begane grond. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en comfortabele bedden. 

Woonkamer en keuken

In de leefruimte van 200 m2 geniet je samen aan lange tafels, in de knusse eethoek of aan het grote kookeiland. Daarnaast is er een beamer met scherm en een Ipad met internet . De mooie open keuken met kookeiland is een echte eye-catcher in dit landhuis. Je kunt er makkelijk met 20 personen tegelijk in koken en al het nodige kookgerei is aanwezig. De snelle vaatwasser, 5 pits gasfornuis, koelingen en vriezer zorgen er voor dat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle kooksessie. 

%MCEPASTEBIN%

Informatie

Buiten

Het Buitenhuys is voorzien van een gedeeltelijk overdekt terras met tuinmeubilair. Daarnaast is er een trampoline en een omheind speelveld met zandheuvels en duikelrekken. 

Vanaf het terrein loop je zo het prachtige (natuur)park in. In het park is volop gelegenheid om te wandelen of lekker te genieten aan het water.

 

Plattegronden