Het Buitenhuys; ervaar hoe het is om écht buiten te zijn..

Heb jij al kennis mogen maken met onze accommodatie het Buitenhuys? Het Buitenhuys is tot op heden de allernieuwste locatie van Hofstede Landduin. Deze groepsaccommodatie is nu exact een jaar geopend! Het is een plek waar je bij uitstek kunt genieten van de natuur in meerdere opzichten.

De nieuwste groepsaccommodatie in Hapert

hotel landduin blog01Wist je dat de eerste reserveringen voor het Buitenhuys al werden geplaatst in 2016? Ondanks dat de locatie nog niet helemaal af was, werden er aan de hand van een tekening al diverse verblijven geboekt! Erg leuk om op deze manier te merken dat er destijds al veel vertrouwen was in de nieuwe locatie.

Luisteren naar onze gasten én er ook wat mee doen!

Voor de bouw en de inrichting van het Buitenhuys hebben we heel goed geluisterd naar de wensen van onze gasten (zowel zakelijk als privé). Dit maakt het dan ook een perfecte verblijfslocatie voor diverse groepen. Hieronder een aantal punten waar we dankzij tips van onze gasten aan hebben kunnen voldoen:

  • In de grote keuken kun je dankzij het kookeiland met een grote groep samen koken. Dankzij de open keuken heb je volop interactie met de rest van de groep in de leefruimte.
  • Door de hoge en grote raampartijen heeft het Buitenhuys een moderne en lichte uitstraling. Het glas zorgt ervoor dat buiten en binnen mooi samen komen. Deze groepsaccommodatie heet natuurlijk ook niet voor niets ‘het Buitenhuys’.
  • Daarnaast is er een lekkere zithoek met twee banken en een tv. Ook is er een Ipad aanwezig waarop je kunt inloggen met je eigen Spotify account. Hierdoor kun je voorafgaand aan je verblijf al een playlist klaarzetten.
  • Voor de 10 slaapkamers is er gekozen voor een neutrale en rustige uitstraling. Daarnaast zijn er ook 2 slaapkamers op de begane grond, waardoor niet iedereen gebruik hoeft te maken van de trap.
  • Ook de stijlvolle meubels maken het een plek waar je graag met je collega’s, vrienden of familie tijd wil doorbrengen.

Een privé locatie midden in de natuur

Een verblijf in het Buitenhuys is met name bijzonder door de omringende weilanden met grazende koeien en kalfjes. Het is een plek waar je direct uitzicht hebt op een mooi stukje natuur gecombineerd met bos en een park. Direct vanaf de locatie kun je een heerlijke wandeling maken, een speurtocht uitzetten of lekker aan het water zitten.

Een ander en zeker niet minder belangrijk pluspunt, is het feit dat het Buitenhuys op een andere locatie is gevestigd dan de overige accommodaties van Hofstede Landduin. Je bent hier dus altijd alleen met je eigen groep en hebt een echte privé plek.

Nieuwsgierig geworden naar ons Buitenhuys? Neem dan snel een kijkje binnen (link naar foto’s hier) of neem contact op voor meer informatie. Het Buitenhuys leent zich uitstekend voor zowel een privé als zakelijk verblijf!