Beleef een onvergetelijke nieuwjaarsbijeenkomst bij Hofstede Landduin!

Het einde van het jaar komt nu dan toch echt in zicht. Op zakelijk gebied betekent dit dat we weer gaan proosten op de nieuwe doelstellingen voor 2019! Bij Hofstede Landduin zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar voor een onvergetelijk verblijf in combinatie met bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel. Onze mogelijkheden variëren van een borrel met presentatieruimte tot aan een verblijf met diverse teambuildingsactiviteiten. Heb jij al invulling gegeven aan de bekendmaking van de plannen voor volgend jaar? In deze blog geven wij je een aantal ideeën en tips voor het organiseren van een nieuwjaarsbijeenkomst.

Planning is the key

Een goede planning is van groot belang. Zo dient er allereerst een locatie te worden gekozen. Hierna kunnen de gasten worden uitgenodigd en kan men zich ontfermen over de invulling van de bijeenkomst qua hapjes en drankjes, maar ook op het gebied van een eventuele presentatie en overige activiteiten.

Zorg er daarnaast voor dat je alles op tijd reserveert. Dit zodat je zeker bent van een mooie locatie, maar ook de gasten dienen tijdig geïnformeerd te worden. Zonder gasten, geen gezellige borrel natuurlijk! Zorg er daarom voor dat alle gasten de avond tijdig blokken in hun agenda. Dit voorkomt miscommunicatie en snelle afmeldingen.

Enthousiasmeer het personeel

Het nieuwe jaar willen we natuurlijk aftrappen met gezelligheid en saamhorigheid. Combineer jullie verblijf daarom met een borrel, presentatie of brainstormsessie. Op deze manier is er de mogelijkheid om kort aandacht te besteden aan de doelstellingen voor het nieuwe jaar. Een handige manier om alle neuzen dezelfde kant op te zetten! Vanzelfsprekend zijn er bij Hofstede Landduin mogelijkheden om de presentatie en brainstormsessie te combineren met een nieuwjaarsborrel. Onze ruimtes bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

Teambuildingsactiviteit

Teambuilding is onmisbaar voor een goed functionerend team binnen een bedrijf. Hoe leuk is het om jullie nieuwjaarsborrel te combineren met een saamhorige teambuildingsactiviteit? Leer nog beter samenwerken op een ludieke manier!

Bij Hofstede Landduin zijn er leuke activiteiten met dieren zoals spiegelen met honden, bokken voor bedrijven en schapen drijven. Voor de sportieve teams zijn er Haka workshops, is er de mogelijkheid om te leren schermen, maar ook survivallen is een optie. De auto kun je tijdens het verblijf lekker laten staan, want de activiteiten vinden allemaal plaats op dezelfde locatie!

 

Overnachten

Besluiten wie er gaat bobben deze middag of avond? Dat is niet nodig. Combineer jullie verblijf met een overnachting, zodat niemand rekening hoeft te houden met vervoer. Waarna ’s ochtends bij het ontbijt nog eens gezellig de dag kan worden doorgenomen. Hofstede Landduin biedt hiervoor meerdere mogelijkheden. Zowel grote als wat kleinere groepen kunnen bij ons terecht.

Dus, ben jij dit jaar (of volgend jaar) degene die de planning op zich mag nemen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij informeren je graag!