Kom jij bij ons genieten in de winter?

Ook in de winter is het heerlijk vertoeven bij Hofstede Landduin. Net zoals de pepernoten in de winkels, zijn wij er dit jaar ook vroeg bij met ons winterseizoen! Naast dat de natuurlijke omgeving nu weer hele andere vergezichten vertoont, worden ook de verblijven sfeervol aangekleed. Dus, zoek jij nog een leuke locatie om met familie en vrienden samen te komen in de maanden december, januari of februari? Kom dan bij ons genieten van de winter!

Vier de winter!

hotel landduin blog04Wanneer we aan winter denken, dan denken we aan gezelligheid en warmte. Maar ook aan familie, vrienden en lekker eten. Naast dat wintervakanties steeds populairder worden, zijn de prijzen ook lager buiten het hoogseizoen. In de andere seizoenen heeft iedereen het enorm druk met weekendjes weg en andere uitjes. In de winter daarentegen is het vaak een stuk gemakkelijker om een datum te plannen waarop iedereen kan!
Het kan juist een mooi moment zijn om samen te komen met diegene die je bijvoorbeeld niet ziet tijdens kerst of oud en nieuw. Ook op zakelijk gebied kan samen de winter worden gevierd, door het organiseren van een leuk kerstevent of oudejaarsdagen bij Hofstede Landduin

Wat te doen tijdens je winterverblijf?

Zodra je op de locatie komt, zal Hofstede Landduin omgetoverd zijn tot een prachtig winterbeeld. De kaarsjes zijn aangestoken en de kerstboom zorgt voor een knusse wintersfeer. Er is genoeg te doen tijdens jullie winterverblijf! Denk hierbij aan gezelschapsspelletjes in de sfeervolle zithoek, organiseer een kookworkshop of diner met behulp van een cateraar. Een extra tip; momenteel is de winter-barbecue helemaal hot!

Activiteiten buiten het verblijf

Ook dichtbij het verblijf is er van alles te ondernemen. Bezoek een dagje de winter Efteling of maak een mooie winterwandeling door het nabij gelegen bos! Mocht het slecht weer zijn, dan is er ook nog altijd een plan B te bedenken. Zo zijn er op loopafstand een subtropisch zwemparadijs en bowlingbaan te vinden.

Heeft het bovenstaande je wellicht op een leuk idee gebracht? Wees er dan snel bij, want vol=vol! Neem gerust contact op voor meer informatie en tips.