De gehele locatie van Hofstede Landduin huren voor een evenement of weekend?

Dat kan!

Het komt steeds vaker voor dat er meerdere delen of de gehele locatie van Hofstede Landduin wordt gehuurd. Zo hebben we de afgelopen maanden veel grotere groepen (van ca 60 tot 80 personen) mogen ontvangen die de locatie hebben gebruikt voor het organiseren van een familiereünie, het jubileum van een bedrijf of bijvoorbeeld een compleet teambuildingweekend.

Volledige vrijheid en flexibiliteit

hotel landduin blog03Door de diverse verblijven van Hofstede Landduin aan elkaar te koppelen, ontstaat er op onze locatie de mogelijkheid om nóg grotere groepen onder te brengen. Naast deze vorm van flexibiliteit, ben je als huurder geheel vrij om zelf de invulling te geven aan jullie verblijf op het gebied van catering, aankleding en activiteiten. Heb je daar nog wat inspiratie of hulp bij nodig? Natuurlijk voorziet Hofstede Landduin jullie graag van goede tips voor passende lokale leveranciers en leuke activiteiten in de buurt!

De voordelen van alles onder één dak

Naast dat je als huurder volledige vrijheid ervaart doordat de gehele locatie voor jullie gereserveerd is, zijn er nog vele andere pluspunten:

  • Zo heb je beschikking tot 14 slaapkamers en 12 appartementen
  • Hoeft geen van de gasten zich te verplaatsen tijdens het verblijf
  • Zijn alle kamers hotelwaardig
  • Is er een volledig ingerichte keuken, grote leefruimte & bar
  • Kun je gebruik maken van een groot speelveld, tuin & diverse terrassen met zitjes
  • En last but not least, is er een groot overdekt dakterras centraal op de locatie

Dus, heb je binnenkort nog een weekend of groot event op de planning? Neem dan eens contact op om te kijken wat Hofstede Landduin voor jullie kan betekenen!