Samen genieten bij Hofstede Landduin 

De boerderijlodge is een heerlijk vakantiehuis voor 1 - 4 personen. Op de begane grond vind je de keuken, eettafel, zithoek en de badkamer met inloopdouche. De open trap naar boven brengt je naar de vide met twee tweepersoons luxe bedstees. Er liggen handdoeken voor je klaar en er is koffie en thee aanwezig voor de eerste dag. Het interieur van het huisje is stijlvol, warm en landelijk met veel hout. Dit maakt het een gezellig en sfeervol geheel. Vanuit de woonkamer loop je de fijne tuin in met een privé terras en een gezellig zitje. 

Overnachten in een Boerderijlodge bij Hofstede Landduin 

 Hofstede Landduin appartementen 014 klein
 

Wij bieden volledig contactloos verblijf aan. Dit betekent dat je tijdens jouw verblijf met niemand in contact hoeft te komen en geen ruimte hoeft te delen.
De sleutel ligt bij aankomst voor je klaar en we zorgen er voor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt. Zo kun je er op een veilige en verantwoorde manier er op uit gaan in de Brabantse Kempen!

Kalender 
De kalender en tarieven kan je via deze link checken Boerderijappartementen 
Kies 'Boerderijappartementen"

Tarieven
Overnachting o.b.v. 4 personen €120,00 per boerderijlodge per nacht
Exclusief €2,00 per persoon per nacht toeristenbelasting 

Vakantie in de Brabantse Kempen 
Het vakantiehuis ligt in een gehucht, genaamd Dalem. Een verzameling huizen bij elkaar, in het hart van de Kempen niet ver van de Belgische grens. Wanneer je de straat uitloopt, wandel je zo een natuurgebied in. Ga in ieder geval even naar de Cartierheide een prachtig wandel en fietsgebied.

Weekendje weg met vrienden?
De boerderijlodges van Hofstede Landduin zijn bedoeld voor 1 - 4 personen. Het is mogelijk om één of twee extra bedden bij te plaatsen. Wil je met vrienden vakantie vieren? Reserveer dan een extra boerderijlodge. We zorgen er dan voor dat beide boerderijlodges direct naast elkaar gelegen zijn. Zo kunnen jullie samen genieten van de heerlijke tuin.