Zakelijk

Frisse lucht, zonneschijn en de geuren van het land zetten alle zintuigen op scherp om creatief samen te werken aan een probleem, een nieuw product, of een nieuwe koers. Ontdek onze inspirerende, lichte en huislijke ruimtes. Bij mooi weer nodigen de tuin, grasvelden en (dak)terrassen uit om buiten aan de slag te gaan. Vanaf 2 – 20 personen

8,6
Op basis van 49 verschillende beoordelingen en reviews

't Voorhuys

Is een toplocatie voor een bijeenkomst met 8 – 20 personen. De extra grote leefruimte is ideaal om te werken in subgroepen. Er is een keuken wat de mogelijkheid biedt om zelf te koken. ’T Voorhuys heeft 14 slaapkamers inclusief sanitair. Daarnaast is het mogelijk om uit te breiden met boerderijlodges zodat alle gasten genieten van een eenpersoonskamer inclusief sanitair. De terrassen, tuin en landelijke omgeving nodigen uit om lekker naar buiten te gaan.

Inclusief: Beamer, Projectiescherm, Flipoverbord, WIFI

't Aghterhuys (boerderijlodges)

Hele fijne ruimte voor een bijeenkomst met 2 – 13 personen. Er is een keuken wat de mogelijkheid biedt om zelf te koken. Er is een mogelijkheid om extra boerderijlodges te reserveren waardoor het de ideale locatie is om te werken in subgroepen. De terrassen, tuin en landelijke omgeving nodigen uit om lekker naar buiten te gaan.

Inclusief: Beamer, Projectiescherm, Flipoverbord, WIFI

Het Buitenhuys

Deze splinternieuwe langgevelboerderij is een geweldige locatie voor een bijeenkomt met 8 tot 20 personen. Het Buitenhuys heeft 10 slaapkamers met eigen sanitair. Daarnaast is er een prachtige ruimte voor de bijeenkomst met open keuken. Vanuit de tuin loop je zo een bosrijk gebied in. Ideaal voor een wandeling of teambuildingactiviteit.

Inclusief: Beamer, Projectiescherm, Flipoverbord, WIFI

Overnachten

Op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijke overnachting? Het is mogelijk om in groepsverband een aantal kamers te reserveren inclusief ontbijt. Vanaf 15 personen is het tevens mogelijk om een diner te bestellen. ’S Avonds drinkt u gezellig gezamenlijk een drankje aan de bar. In de ochtend verzorgen wij het ontbijt voor u. 

Het Buitenhuys heeft 10 kamers en is beschikbaar vanaf 6 personen. Het Voorhuys heeft 14 kamers en is beschikbaar vanaf 8 personen.